ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 40+ ΕΤΩΝ

Στα   Φροντιστήρια  Παπαϊωάννου  γίνεται ειδικευμένη προετοιμασία με υψηλότατο ποσοστό επιτυχίας στις Εξετάσεις Διαγωνισμών Δημοσίου – ΑΣΕΠ.
Η προετοιμασία συνοδεύεται από ολοκληρωμένο πακέτο σημειώσεων. Γίνεται πλήρης κάλυψη της ύλης από ειδικευμένους συνεργάτες και  τεστ προσομοίωσης σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πληροφορίες διαγωνισμού Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΥΠΑ)

 • Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας παρέχουν έλεγχο στο ATHINAI FIR/HELLAS UIR στελεχώνοντας τον πάροχο Εναέριας Κυκλοφορίας (ΥΠΑ) με εξαίρεση τις στρατιωτικές περιοχές (MTMA, CTR ATZ) στις οποίες υπηρεσίες παρέχουν στρατιωτικοί ΕΕΚ. Η περιοχή παροχής Ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας είναι η Ελληνική Επικράτεια με τα χωρικά ύδατα καθώς και ο εναέριο χώρος πάνω από τα διεθνή ύδατα εντός FIR/UIR.​
 • Στόχος είναι η ασφαλής και ταχεία εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα η πρόληψη συγκρούσεων μεταξύ αεροσκαφών και μεταξύ αεροσκαφών και εμποδίων στην περιοχή ελιγμών ενός αεροδρομίου, η επιτάχυνση της ροής της κυκλοφορίας, η παροχή πληροφοριών χρήσιμων για την διεξαγωγή πτήσεων και η συνέγερση των αρμόδιων φορέων για παροχή βοήθειας σε αεροσκάφος που έχει ανάγκη.
 • Έχουν Υψηλές αποδοχές, μειωμένες ώρες εργασίας.

Εκδόθηκε η 1ΓΒ/2023  μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.).
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 28/8/23- 12/9/23.

 • 92  ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΕΕΚ) [κωδ. θέσεων 602 έως 616] ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ: 1992-2001.
 • 9 ΘΕΣΕΙΣ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ (A.F.I.S.O) [κωδ. θέσεων 722 έως 730] από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.)
 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι επιτυχόντες της προκήρυξης 1Γ/2022 Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ και να γνωρίζουν άριστα την Αγγλική γλώσσα.

Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση γνώσεων και δεξιοτήτων και οι επιτυχόντες της γραπτής εξέτασης θα υποβληθούν σε τεστ ορθοφωνίας.

  

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ  ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


ΜΑΘΗΜΑ

 ΩΡΑΡΙΟ   
 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ       

Εξ΄αποστάσεως

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ
& ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

Περιλαμβάνει εξειδικευμένα τεστ: διατήρηση της προσοχής
και της συγκέντρωσης, την παρατηρητικότητα, τη μνήμη,
την αντίληψη χώρου, χρόνου και προσανατολισμού, την εγρήγορση,
αντίληψη και κατανόηση οπτικών
και ακουστικών πληροφοριών τόσο στην ελληνική
όσο και στην αγγλική γλώσσα,
την αίσθηση του ελληνικού και ευρωπαϊκού γεωγραφικού
και τη χρήση γεωγραφικών συντεταγμένων καθώς
και την ικανότητα συμμετοχής σε ομαδική εργασία
και τη δυνατότητα συνεργασίας σε εργασιακό περιβάλλον,
που αποτελούν βασικούς πυλώνες της ασφάλειας των πτήσεων.
 

60 ώρες
Κόστος 650€

 ΔΕΥΤΕΡΑ
&
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19.00-22.00

 

Γ. Γεωργιάδης

Τέως Διευθ.
Ελεγκτής
Εναέρ.Κυκλ.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

  Συμφωνώ ότι τα προσωπικά μου δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για
  την εκπλήρωση του αιτήματός μου σύμφωνα με τις δηλώσεις
  Πολιτικής Απορρήτου*

  • Συνολική Διάρκεια 60 ώρες.Κόστος 650 τα οποία καταβάλλονται σε 2 ισόποσες δόσεις. Δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα.
  • Παρέχονται ευέλικτα προγράμματα προετοιμασίας με συνεχείς ενάρξεις στην πλατφόρμα.
  • Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και live σε πραγματικό χρόνο αλλά και βιντεοσκοπημένα απεριόριστες φορές μέχρι την ημέρα εξέτασης.
  • Παρέχονται διαγωνίσματα προσομοίωσης σε όλη την έκτασης της εξεταστέας ύλης και παλαιότερα θέματα αναλυμένα για τη καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων στις απαιτήσεις του διαγωνισμού καλύπτοντας το 100% της ύλης.
  • Η διδασκαλία γίνεται από τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους στην εξεταστέα ύλη καθηγητές, κατόχους αποκλειστικά διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών κορυφαίους στο αντικείμενο με πολυετή εμπειρία και μεθοδικότητα.
  • Οι επιτυχόντες αποδεικνύουν την ποιότητα της διδασκαλίας μας.